Friss topikok

2009.08.22. 16:36 robiwolf

Működő Windows alkalmazások

Windowsra tervezett alkalmazások futnak Wine segítségével, ez igaz a játékokra is. Ami gond, hogy nem mindre, de a WineHQ oldalán van egy egész jó felsorolás, mik azok, amik működnek, így vagy úgy. Van, aminél gond van a grafikával, pl nincs talaj játék közben, de van olyan is, ami tökéletesen fut. Kíváncsi voltam mit tudok kihozni, felnéztem. Olyan játékok mennek, melyek szerintem az élvonalban tartoznak, így például az IL2 is. Kaptam az alkalmon és felraktam, hogy teszteljem. Működik! Hibákról annyit tudok mondani, hogy telepítéskor a csík, ami mutatja hol jár nem tükrözi az igazságot, de gond ezen kívül semmi nem volt. Futott is rendesen, hang, kép minden ahogy a nagy könyvben meg van írva. Többek között a Fallaut3, a Battlefield 2142, a Half-Life 2 32-bites verziója,a Garry's Mod 11, Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy, StarCraft Brood War, Team Fortress 2, Sims 3 és még sok más. Jó hír az iPod, iPhone tulajdonosoknak továbbá, hogy az iTunes 8.0 is tesztelve lett, és használható.

2 komment · 1 trackback

Címkék: wine játékok winehq


A bejegyzés trackback címe:

https://newlinuxer.blog.hu/api/trackback/id/tr141330985

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click here 2017.09.23. 15:23:52

Die Geschichte meiner Blödheit, Teil III - Nur ein alter Stern ist ein guter Stern

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porkolabisti 2009.11.05. 07:31:41

ez csak játékokra vonatkozik? engem a zeneszerkesztő programok érdekelnének mint ableton live vagy propellerhead reason, illetve ha már játék akkor microsoft flight simulator :) tudsz ezekről valamit?

köszi

Maneszka:) 2009.11.06. 13:12:21

@naive: Nem tudok infót az emlitett programokról, de elképzelhető hogy mennek, mert ez az emulátor már elég sok mindenre képes. És ez nem csak a játékokra vonatkozik, hanem minden windows alkalmazásra, sőt, szerintem a programok jobban támogatottak mint a játékok :)
süti beállítások módosítása