Friss topikok

2009.12.17. 18:06 robiwolf

Tárgyilagosabb blog, avagy a nagy testvér.

Lehetőséget kaptam, hogy .hogyan.org-os domain alatt folytassam tevékenységeim. Egy kikötés volt, hogy informatikai blog legyen. Ez is az, de már szerintem is egyre gyengébb a színvonal. Az oldal tárgyilagosabb verziója a http://robiwolf.hogyan.org/-on érhető el. Jelenleg még munkálatok folynak, de 2-3 napon belül már szeretném ha beindulna rendsen minden. Értem ez alatt az itt megjelent "hasznos" postok átrakását, átfogalmazását és a külső véglegesítését. Mindent egybefoglalva költözés történ. Az itt lévő adatok itt maradnak, csak egy részük kerül át.

3 komment

Címkék: költözés tárgyilagos robiwolf.hogyan.org


A bejegyzés trackback címe:

https://newlinuxer.blog.hu/api/trackback/id/tr151604974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crystal · http://crystal.progtut.net 2009.12.21. 00:20:51

robiwolf.hogyan.org/ -on nem ártana a header sszövegét átírni mer ott newlinuxer van, meg amúgy nemtok kommentelni, submit után kiírja hogy nem írtam be a captcha-t - namost nincs is captcha a komment formon, szal azt nem ártana kitenni.
amit kommentelni akartam:
"jo lett a design :) jó blogolást
hogyha szabad témákat javasolni, akkor mondjuk:
* hasznos GIMP pluginok
* svn szerver beállítás
* samba
* .deb fájlok készítése, mi az a PPA
na most így első körben ennyi jutott eszembe (haladó témák = nem könnyű de tényleg szükség van rá ;))"

robiwolf 2009.12.21. 15:54:06

Utánnanézek a comment dolognak, köszönöm az értesítést! Newlinuxer.hogyan.org-ként regeltem, de a felhasználóm után robiwolf.hogyan.org ra nevezte át a rendszer. A GIMP pluginok után utánna nézek, ez tetszik! A többit meg meg kell még tanulnom, de köszönöm minden féle képpen!

robiwolf 2009.12.21. 16:33:18

@Crystal: Meglett a gond, a skinbe volt beiktava az a rész, ami kiszúrt veled, ha minden igaz, javítva lett! Bocsánat a fennakadásért. Átíram az oldal nevát is robiwolf.hogyan.org-ra :).
süti beállítások módosítása