Friss topikok

2009.11.13. 19:46 robiwolf

Hogyan tovább?

Ez egy hatalmas kérdés, mármint, egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Megnéztem a létező összes olyan filmet, ami valamennyire is érdekel, elolvastam néhány könyvet... Lustává tett az Ubuntu, mármint a 9.10, egyszeűen nem tudok mit foltozni, minden klappol. A net se szórakozik, már rájöttem hogy valahogy a virtualbox adott be egy új hálózatot és ez vágta haza, egyszerűen nem teszem fel, témák, minden megy... Odáig fajult a helyzet, hogy már a launchpad-on fordítok szabadidőmben, ami persze nem egy haszontalan dolog senkinek. Nektek jó, mert magyar lesz sok sok program, nekem meg mert néha előveszem a szótáram és tanulok folyamatosan. Nem egy szórakoztató dolog, de hasznos. Könyvet írok, nem is egyet, szóval most van időm megálmodni mint meg hogy gubancoljam a szálakat bennük. Uh, eszembe is ötlött egy gond, az OpenOffice a "-"-jelet felsorolásnak veszi... Nem a leg kellemesebb élmény egy szövegszerkesztővel... Gedit-el írok most, egyszerű, célnak megfelel, majd később ráér még formázni. Édesanyám már nem sír a Windows-ért, annyit kért, hogy hozzam neki helyre a flash-t, mert szeretne a neten játszani majong-ot, meg ilyen gondolkodtató játékokat. Megcsináltam, tökéletes, egy gond van még, de tudom hogy oldható meg, ez után viszont már nem tudom mi lesz, talán halálra unom magam, meg segítek a közösségnek. Talán belevágok valami program írásába...

2 komment

Címkék: könyv openoffice unatkozás gedit


A bejegyzés trackback címe:

https://newlinuxer.blog.hu/api/trackback/id/tr711523266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitinkutikula 2009.11.14. 00:32:33

Ha unatkozol akkor teszteld ezt: www.linuxmint.com/blog/?p=1106
Most kezdték meg átírni a 8-as verziót Ubi 9.10-re. Ha kész lesz akkor remek kis disztró lesz, úgy mint a Mint 7 is... :)

Üdv!

robiwolf 2009.11.14. 08:41:47

@garferi: Nem is rossz ötlet, már szedem is az iso-t! Ubuntu alapú, szóval egyszerű és jó... Köszönöm a tippet. Hallottam már rólasok jót, sőt, ha jobban belegondolok, csak jót.
süti beállítások módosítása